Vereniging ‘Vrienden van het Theater’

Draag het Théâtre de Liège een warm hart toe!

Het lijdt geen twijfel dat het theater een uitgelezen plaats is voor ontmoetingen; een plek waar mensen emoties uitwisselen en delen. Theater als blauwdruk van het leven. Een belangrijke speler in de culturele ontwikkeling van onze stad en bij uitbreiding van onze streek. En u, beste toeschouwer, kunt hierin een hoofdrol spelen!

De vereniging ‘De Vrienden van het Théâtre de Liège’ biedt u exclusieve voordelen en unieke kansen om uw passie te delen.

De vzw ‘Les Amis du Théâtre de Liège’, opgericht onder voorzitterschap van de heer Michel Foret, gouverneur van de provincie Luik, wil uitgroeien tot een van de steunpilaren van het Théâtre de Liège. Samen met u willen we bouwen aan het Theater van morgen, nog dichter bij u, nog meer gefocust op het volbrengen van zijn artistieke opdrachten, in de brede zin van het woord: de dramatische en choreografische creatie, de uitbreiding van de doelgroepen, de uitstraling in België en ver buiten de grenzen …

AMIDUTHEATRE_LOGO

Welke voordelen hebt u als Vriend(in) van het Théâtre de Liège?

Door lid te worden van de vereniging neemt u actief deel aan de uitbouw van het Théâtre de Liège en komt u uiteraard in aanmerking voor talrijke exclusieve voordelen!

Zoals onder meer:

– abonnementen tegen voordeelprijzen

– deelname aan activiteiten voorbehouden aan de leden van de vereniging (bezoek aan andere prestigieuze Belgische of buitenlandse toneelhuizen, reis naar het Festival van Avignon …)

– informatie over alle promoties waarvoor u uiteraard als eerste in aanmerking komt!

Hoe wordt u Vriend(in) van het Théâtre de Liège?

Door een bijdrage te storten van € 30 (1 persoon) of € 40 (koppel, 2 vrienden, enz.) op de rekening van de vereniging ‘Les amis du Théâtre de Liège’, nr. 340-1528495-07.

Het lidmaatschap is geldig gedurende één seizoen.

Meer info

Voor meer informatie kunt u terecht bij Isabelle Collard:

i.collard@theatredeliege.be

04 344 71 97