How to proceed (working title)

Thomas Hauert / ZOO {Brussels}
19/02/2018 20/02/2018
  • Duur: 70'
  • Plaats : Salle de la Grande Main

Ter gelegenheid van het 20-jarig van zijn gezelschap ZOO, brengt choreograaf Thomas Hauert een eerbetoon aan zijn trouwste medewerkers. De artistieke en virtuoze bijzonderheden van de dansers Sarah Ludi, Samantha van Wissen, Mat Voorter, Gabriel Schenker, Fabian Barba, Liz Kinoshita en Albert Quesada worden geëerd, zonder de lichtcreaties van Bert Van Dijck, de kostuums en scenografieën van Anne Masson en Eric Chevalier, de muzikale composities van Mauro Lanza en de kostbare dramaturgische bijdrage van François Gremaud. Als artiest verbonden aan het Théâtre de Liège, Thomas Hauert vervaagt hier de grens tussen het proces van creatie en de representatie. Hij neemt ons mee in een krachtige trompe-l’oeil waar het woord uitdrukking geeft aan een woede die wemelt van de excessen van de wereld. Deze ongekende veelvormige dialoog brein de inventiviteit van elke persoon in een meeslepende lofrede van complexiteit.

Kalender

Datum Uur
maandag 19 februari 21:00
dinsdag 20 februari 21:00

Tarifs

  • Tarif plein
  • 65ans et+
  • -30ans
  • Abo 5 spectacles
Reserveer

Distributies

Concept et direction Thomas Hauert

Interprétation Fabian Barba, Thomas Hauert, Liz Kinoshita, Sarah Ludi, Albert Quesada, Gabriel Schenker, Samantha van Wissen, Mat Voorter

Musique Mauro Lanza

Costumes Chevalier-Masson

Lumière Bert Van Dijck

Scénographie Chevalier-Masson, Bert Van Dijck

Collaboration dramaturgie François Gremaud

Production ZOO/Thomas Hauert

Coproduction Théâtre de Liège, Charleroi danse, Ircam – Institut de Recherche et Coordination Acoustique/Musique, Les Spectacles vivants – Centre Pompidou, Les Susbistances – Laboratoire International de création artistique 

Avec le soutien de la Fédération Wallonie-Bruxelles / Service Danse, Pro Helvetia / Fondation Suisse pour les arts, Ein Kulturengagement des Lotterie-Fonds des Kantons Solothurn, Wallonie-Bruxelles International, GC De Kriekelaar

Beurzen

Figures, figures, figures

22.09.2023 30.06.2024
Théâtre de Liège
Dans

Dervish

24.08.2024
Salle de la Grande Main
De wervelende bewegingen van de beroemde draaiende derwisjen, gemoderniseerd door de passie van Ziya Azazi in een flamboyante voorstelling.
Dans

Detours Cyphers 2024

31.08.2024
Parc de la Boverie
Een evenement gewijd aan de urban dance dat de stad en haar artiesten in de schijnwerpers zet.
Theater

L'Arbre à clous

22.09.2024 04.10.2024
Salle de l'Œil vert
A votive vigil inspired by an ancient Walloon tradition still alive today, which reactivates the powers of our imaginations.
Theater

Le Garage inventé

22.09.2024 28.09.2024
Salle de la Grande Main
A dreamlike fable, bordering on thriller, whose strangeness disrupts the narrative to better question the fabrication of stories.
Theater

Merveille

02.10.2024 04.10.2024
La Cité Miroir
De reis van een vrouw van oneindige moed, bereid om alle gevaren te trotseren om haar kind te beschermen en haar eigen huid te redden.