We are in trouble

Ivgi&Greben
17/02/2018
  • Duur: en création
  • Plaats : Theater aan het Vrijthof, Maastricht

Uri Ivgi en Johan Greben, een Israëlisch-Nederlands duo choreografen dat internationaal toegejuicht wordt, geven hun werk vorm als een uitdrukking van de schoonheid en het emotionele gewicht dat leven en lijden met zich meebrengen. We are in trouble brengt mensen samen van wie het verleden, te overweldigend om het in de ogen te kijken, hen onrustig en voortdurend in transit achterlaat. Ze hechten zich aan niets, noch aan iemand, enkel aan elkaar. De uitputting van de groep laat zich voelen en brengt paniek voort, maar deze mannen en vrouwen blijven steeds op weg, zonder ooit ergens aan te komen. Of misschien toch wel, uiteindelijk. Vloeiende bewegingen, abstracte gebaren, poëzie en levende emoties zijn volop aanwezig in deze sculpturale taferelen die even snel opgebouwd worden als dat ze weer uit elkaar vallen. Met een uitzonderlijke verfijning brengen de dansers een lichaamstaal tot ontwikkeling die empathie oproept en de onzichtbare muur wegneemt die ons scheidt van hun kunst.

Kalender

Datum Uur
zaterdag 17 februari 20:00

Tarifs

  • Tarif unique 22 €
Reserveer

Distributies

Avec Perle Cayron, Christiaan De Donder, Jochem Eerdekens, Mari Ishida, Fabian Modin, Robert Polmann, Theo Samsworth, Emma Välimäki

Concept Uri Ivgi et Johan Greben

Dramaturgie Judith Schoneveld

Musique Tom Parkinson

Décor Joshua Niessen

Costume Natasja Lanssen

Lumières Yaron Abulafia.

Avec le soutien de Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Fonds Podiumkunsten, Prins Bernard Cultuurfonds, VSBfonds

 

Beurzen

Figures, figures, figures

22.09.2023 30.06.2024
Théâtre de Liège
Dans

Dervish

24.08.2024
Salle de la Grande Main
De wervelende bewegingen van de beroemde draaiende derwisjen, gemoderniseerd door de passie van Ziya Azazi in een flamboyante voorstelling.
Dans

Detours Cyphers 2024

31.08.2024
Parc de la Boverie
Een evenement gewijd aan de urban dance dat de stad en haar artiesten in de schijnwerpers zet.
Theater

L'Arbre à clous

22.09.2024 04.10.2024
Salle de l'Œil vert
A votive vigil inspired by an ancient Walloon tradition still alive today, which reactivates the powers of our imaginations.
Theater

Le Garage inventé

22.09.2024 28.09.2024
Salle de la Grande Main
A dreamlike fable, bordering on thriller, whose strangeness disrupts the narrative to better question the fabrication of stories.
Theater

Merveille

02.10.2024 04.10.2024
La Cité Miroir
De reis van een vrouw van oneindige moed, bereid om alle gevaren te trotseren om haar kind te beschermen en haar eigen huid te redden.