Initial Anomaly

Louise Baduel & Leslie Mannès {Brussels}
18/02/2020
  • Duur: 60'
  • Plaats : Centre Culturel de Huy

Coprésentation Centre Culturel de Huy

Na System Failure en Human Decision, sluiten choreografen/dansers Louise Baduel en Leslie Mannès, hun trilogie over de impact van nieuwe technologie in ons dagelijks leven af met dit laatste luik. De vier spelers, die geïnspireerd zijn door transhumanistische theorieën, gaan de confrontatie aan met het idee van hun dood en bedenken een intelligent programma, dat hun toekomstige postume voorstellingen moet creëren. Zou een complex algoritme gevoed door filmscenario’s, sciencefictionseries, muziek en choreografie, die zijn geselecteerd door de leden van het gezelschap, in staat zijn de stijl van het gezelschap te reproduceren? Met een veelheid aan visuele en geluidseffecten, een cascade aan theatrale en vrolijke speculaties en een prachtige ludieke en kritische geest, geeft het viertal een beeld van de mens, waarbij diens momenten van zwakte zeker niet achterwege worden gelaten. Scherpzinnig en grappig!

Kalender

Datum Uur
dinsdag 18 februari 20:30

Tarifs

  • Tarif plein 12 €
  • 65 ans et + Professeurs Fédération W-B Groupe 10 pers. min. 12 €
  • - 30 ans Demandeurs d’emploi Professionnels du spectacle 9 €
Reserveer

Distributies

Concept Louise Baduel, Leslie Mannès Création et interprétation Louise Baduel, Sébastien Fayard, Sébastien Jacobs, Leslie Mannès Création lumière
Vincent Lemaître, Leslie Mannès Composition musicale et sonore Thomas Turine, Louise Baduel Création vidéo Louise Baduel Construction décor
Donatien de le Court Production Asbl Hirschkuh Coproduction Les Brigittines, Centre Culturel de Huy Diffusion Bloom project Avec le soutien de la
Fédération Wallonie Bruxelles / Service Danse, Le BAMP, Summerstudios, SABAM, SACD, le Grand Studio, Vat.

Beurzen

Figures, figures, figures

22.09.2023 30.06.2024
Théâtre de Liège
Dans

Dervish

24.08.2024
Salle de la Grande Main
De wervelende bewegingen van de beroemde draaiende derwisjen, gemoderniseerd door de passie van Ziya Azazi in een flamboyante voorstelling.
Dans

Detours Cyphers 2024

31.08.2024
Parc de la Boverie
Een evenement gewijd aan de urban dance dat de stad en haar artiesten in de schijnwerpers zet.
Theater

L'Arbre à clous

22.09.2024 04.10.2024
Salle de l'Œil vert
A votive vigil inspired by an ancient Walloon tradition still alive today, which reactivates the powers of our imaginations.
Theater

Le Garage inventé

22.09.2024 28.09.2024
Salle de la Grande Main
A dreamlike fable, bordering on thriller, whose strangeness disrupts the narrative to better question the fabrication of stories.
Theater

Merveille

02.10.2024 04.10.2024
La Cité Miroir
De reis van een vrouw van oneindige moed, bereid om alle gevaren te trotseren om haar kind te beschermen en haar eigen huid te redden.